2 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: [ بحث و تبادل نظر ] تست و بررسی ADATA SX900 128GB
دوستانی که کمک کردن ممنون از لطفتون ......... فقط من سردرنمیارم از این تغییرات برم روشون کار کنم ببینم چی میشه! ...فقط اگه تغییرات تو بایوس انجام بدم در رابطه با AHCI..... اطلاعات هاردم نمیپره؟؟ یا اینکه هارد فرمت
بخواد؟؟؟ یا مجبور شم ویندوز دوباره بریزم ....؟؟؟؟؟
مورد بعدی دوستان یه عنایت هم به لپتاپم داشته باشید که از بد حادثه همین SSD روشه و بدتر اینکه با توجه به شات زیر از AHCI هم استفاده میکنه ظاهرا !!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تو رجیستری مدخلی به نام msahci موجود نیست!! ......ویندوزم 8 هست!!
خب .... با راهنمایی رفقا تونستم با تنظیمات AHCI در بایوس سرعت رو بهبود بدم :yes:
تغییر تنظیمات فقط تو بایوس انجام دادم و تو رجستری ویندوز 8 تغییراتی ندادم ......... لازم نداشت ..........
حالا مشکلی که هست اینکه ..... سرعت بوت شدن از حدود 5 ثانیه رسیده به 200 ثانیه .... نمیدونم باز تنظیمات دیگه ای هست که باید انجام بدم یا نه .......!!!
و البته لپتاپ هنوز سرعتش ضعیفه !!
درود بر رفقامشکل پی سی من دیگه حل شد و با نصب کنترلر AHCI سرعت SSD بهتر شد .............ولی مشکل در لپتاپ به قوت خودش باقیه و کماکان سرعت کمه ..............
نقل قول:
درود بر رفقامشکل پی سی من دیگه حل شد و با نصب کنترلر AHCI سرعت SSD بهتر شد .............ولی مشکل در لپتاپ به قوت خودش باقیه و کماکان سرعت کمه ..............
لپ تاپ شما فکر نکنم پورت SATA III داشته باشه ، شما نرم افزار Everest رو نصب کنید و با اون چک کنید. ( اونی که در HD Tune ذکر میشه مربوط به SSD تون هست نه پورتی که بهش متصل شده )
همین مواردی که برای PC ذکر شد برای لپ تاپتون هم صادق هست.
ممنون از راهنماییتون ............ اورست رو نصب میکنم ببینم چی میشه ! ........... تو این فاصله من سامسونگ 840 پرو سفارش دادم .......... امیدوارم لپتاپم ساتا 3 داشته باشه!!!:1. (12):
رفقا من بعد از اینکه یه smsung 840 pro خریدم با نرم افزاری که همراهش بود متوجه شدم لپتاپم ساتا 3 ساپورت نیست!!!! به خود سونی هم ایمیل زدم گفتن ساتا 2 هست این لپتاپ ما!!!!!!پس پرونده مشکل من اینجا بسته میشه ........... برا استفاده حداکثر از اس اس دی هام دو عامل دخالت داشت 1---- کنترلر AHCI 2---- داشتن پورت ساتا 3 برا اس اس دی های ساتا 3 ساپورت ............حالا میخوام برا اس اس دی جدیدم لپتاپ جدید بخرمممنون از دوستانی که کمک کردن
1 :تعداد فایل پیوست
من این هارد رو خریدم
ولی کاش الکی پولمو صرفش نمیکردم :(
سرعت خواندن و نوشتنش زیاد با هارد معمولی لپ تاپم فرقی نداره
لپ تاپ HP ProBook 4540s
یکی میگه مشکل از چیپ مادر بورد لپ تاپت هست که بیش اندازه سرعت رو پشتیبانی نمیکنه :1. (27):